fredag 15 maj 2015

Matlåda i glas med rostfritt lock

Välj en matlåda av rostfritt stål eller glas istället för plast. Matlådor i rostfritt stål är bättre för dig och miljön. Vi har ett stort utbud av välkända varumärken som . Den har sålt riktigt bra och våra kunder som köpt den är väldigt . Matlådan är tillverkad i tempererat sodalimeglas som är . Vi har även matlådor i tåligt hållbart glas om du hellre vill ha det.

Klassisk matdosa i rostfritt stål. Matlåda av rostfritt stål, 8ml, för matförvaring av rester i kylen eller för att ta med som. Onyx glasmatlåda är helt utan plast.


Endast glas, rostfritt och silikon. Utan bisfenoler (bl.a. BPA), ftalater, PVC. Tät samt staplingsbar om du väljer flera i samma . En populär storlek av Onyx populära matlåda av glas , rostfritt och silikon - helt utan plast, bisfenoler (bl.a.


BPA), ftalater och PVC. En riktigt bra matlåda av glas UTAN plastlock. Tillverkad av rostfritt , silikon och glas - inget annat.

Fri från plast, bisfenoler (bl.a. BPA), ftalater och PVC. Mer varierat och helst hemlagat att ta med i matlåda till jobbet dagen efter. En i rostfritt stål och några av glas med silikonlock. Tycker du inte om matlådan i glas finns det matlådor i rostfritt stål som tål.


Tänk också på att förvara matlådan utan lock , så att du inte stänger . Boxar för lunchlådan eller picknickmaten i plast, metall eller glas. Medtryck, din partner i reklamens värld. Liten och läcksäker matburk i rostfritt stål med lock av silikon. En himla smart och smidig matlåda i glas , med lock i rostfritt stål och en dundersmart vacumförslutande knapp uppepå. Mina favoriter är de här glasskålarna med glaslock.


Matlåda i rostfritt stål med bambulock - Ocean, 9ml. Jag har några sådana och . Lägg till i shoppinglistan. Vi återanvänder glasburkar för matförvaring, t ex att frysa in soppor, grytor,. En hållbar och giftfri matlåda i glas och rostfritt stål med lock.


Sluter fullständigt tätt tack vare silikonförseglingen i locket. Värmetåligt borosilikatglas . Allra bäst är att köpa matlådor i rostfritt stål eller glas. Därför är det bra att förvara maten i kärl som är rostfria , av glas eller porslin,.

Glasburk Korklock Mellan. Nu finns det ÄNTLIGEN prisvärda matlådor i glas med GLASLOCK ! Lunchlåda i rostfritt stål med lock. EkoFokus - sugrör av glas , matlådor av glas , vacuumflaskor av rostfritt stål, miljövliga vattenflaskor, änmiljövänlig. Till jobbet är den ett måste för . Smarta glaslådor från Ikea ( plastlock dock tyvärr).


Tycker ni man bör använda glasburkar med glaslock till mat man äter var. Finns ju rostfritt stål som matlådor , funkar ju bra hemma om man . På plastfrittliv samlar vi produkterna som gör din plastbantning enklare. Här hittar du produkterna du behöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg