fredag 17 juli 2015

Decibelmätare app

Ljudnivåmätare (eller SPL) appen visar en decibelvärden per åtgärd miljö buller, visar uppmätt dB-värden i olika former. Du kan uppleva snyggt grafisk design . Sound Meter är ett verktyg i den 4:e upsättningen i Smart Tools-paketet ( bullernivå). Mikrofonen på smarta mobiler är anpassad för människans röst . Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Buller. Vid enkla lju till exempel från.


Det finns flera olika decibelmätare i App. Så han visade upp vår app för hela svenska folket när han ville visa hur . To MPConverter, recBoot. Arbetsmiljöverket har i veckan släppt en gratis ljudmätare på App Store. TubeMate, xXX Video Player, decibelmätare app gratis. See screenshots, read the latest customer reviews, and . Däremot skulle du behöva en decibel mätare för att få ett riktigt resultat samt.


Söker en app att mäta decibel med. Varför skulle en telefontillverkare inkludera en decibelmätare app ? Appen består av en decibelmätare som mäter ljudnivån i realtid med . Appen har en decibelmätare som fungerar ihop med telefonens. De och många andra frågor får sina svar i Röda korsets app Första hjälpen. Förutom att fungera som decibelmätare så visar appen även risknivå för. En app är ju bara ett program.


Detta kan rimligtvis inte veta något om den telefon det installeras i - och denna har väl stor betydelse? Features: - General info about Decibel - Sound Levels diagram - Measures sound levels in decibels . Här listar vi bra appar för. En decibelmätare som mäter ljudnivån i realtid med tydlig grafik.


Visar produkter inom kategorin Ljudmätare, decibelmätare. Tester av bullerappar har visat att de inte är särskilt tillförlitliga, . Finns det andra lösningar än en dedikerad decibelmätare ? Dormer har gjort en omfattande uppdatering av sin Gängkalkylator- App för. Decibelmätare : Användbar för att kolla ljudnivån i alla typer av lokaler. Interested in seeing which apps top the App Store charts? Gör: en KbT- app som ska ge chansen att tänka efter innan man följer kortsiktiga . Sveriges motorcyklister . Data on Decibels and other apps by David Bannach.


Köp en riktig decibelmätare för riktiga pengar och klaga då istället. I grunden är det en decibelmätare som använder mobilens högtalare, i sig en inte särskilt originell funktion. Det som gör appen intressant är att . För att kunna göra en ”riktig” mätning som verkligen blir av, har vi gjort en APP som tillsammans med en godkänd mätmikrofon blir en enhet som mäter rätt till . Det är lite svårt att ta in emellanåt.


Hur fort det faktiskt har gått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg