tisdag 17 maj 2016

Markis rusta

Med en screenväv kan du fortfarande se ut med markisen nerfälld. Med motor kör du din markis enkelt och du slipper det tunga manuella vevandet. Merparten av vårt solskyddssortiment kan manövreras både med handkraft och med motor.


De elektriska motorerna sitter helt dolda i solskyddens rör och . Vid motorisering kan du välja mellan kabelbunden motor med kontakt.

På Rusta har vi markiser för alla behov - fönstermarkiser, terrassmarkiser med vev och terrassmarkiser med motor. Alla våra markiser håller högsta kvalitet, . I detta prisexempel har vi valt en modell med måttet x m med den praktiska lösningen sol- och vindautomatik. Du kan styra din markis på flera olika vis. Dels genom manövrering med ban dels genom att använda vev eller om du önskar genom att installera motor. I standardvarianter manövreras denna markis med utvändig vev som standard.


Tillvalet motor blir allt vanligare. FA 20-modeller monteras direkt på vägg eller .

Markis Prostor 6in Blue Waves, 75m, djup 5m. Vikt 3kg, 230Volt motor , 12Volt LED-belysning för bärarmarna kan eftermonteras och styrs med. Den kan styras manuellt med bandreglage, vev, alternativt med motor , motor med fjärrkontroll eller helt automatiskt med en sol- och vindstyrning.


FADuo är en extra kraftig fristående markis , konstruerad för öppna ytor på villor,. Seriekoppling upp till m med motor. Manövrering I standardutförande manövrering med motor och fjärrkontroll. Baspris inkluderar komplett markis med stativ i valfri basfärg med vägg- eller kombikonsol.


När du väl ha bestämt dig för markis , skall du använda den manuellt eller med motor ? Med en fönstermarkis väljer du själv hur mycket ljus som ska släppas in i hemmet. Skall du ha någon sensor, . Stabil markis med kraftiga armar, särskilt lämpad för installation under takutsprång. Styr fönstermarkisen med motor.


Känner du inte för att veva ut och in din markis med en handvev? Då ska du välja en markis med motor - välj mellan rörmotor och brytare eller fjärrstyd motor . Varje markis innehåller 1st trådlös fjärrkontroll. Denna markis görs alltid motordriven med ett automatstop så att den alltid sluts tätt intill.


Om du redan har en markis med handvev behöver du inte byta den.

En motor med radioteknik bidrar med smart teknologi till ditt hem. Medina screenmarkis passar höga fönster och har motor som standard. Fjärrkontroll finns som tillval. Uppsol AB monterar din markis i Uppsala eller Stockholm. FA är en markis som monteras närmare vägg än våra andra modeller.


FAoch manövreras med vev eller motor. En sån markis används som tak och solskydd över uteplatsen, altanen och balkongen,. Välj en terrassmarkis med inbyggd rullgardin i fronten för att snabbt och . Vanligast manövreras FAmed motor , via radiosändare eller tryckknapp. MARKISER Elegant klassiskt solskydd till din terrass, balkong eller fönster. Finns i en mängd färger och vävar.


Du väljer även själv färg på . Det är en kraftigare typ av markis med vikarmskonstruktion som manövreras med motor. Tack vare den robusta konstruktionen samt fallet på markisen tål den . F4Fallarmsmarkis En kraftig, modern och snygg markis. Rekommenderad styrning för dessa produkter är med motor. Vill du vara bekväm -det kan bli tungt att veva en stor markis för hand – kan du komplettera med motor.


Det finns även sol- och vindgivare som automatiskt fäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg