fredag 29 juli 2016

Miniräknare ipad

En enkel kalkylator till din iPad med enhets- och valutaomvandlare samt simultanläge. Räkna med Kalkylator: enkel och kraftfull, med stora knappar för daglig användning. Numera finns det mängder av miniräknare att ladda ner från App Store, så räkna inte med . Miniräknare är den bästa miniräknaren för din iPad ! Varför hittar jag ingen kalkylator på min iPad ?

Flera miniräknare på skärmen - Hjälp! Hemlig foto- och videolagring - kommer inte åt. Gratis calculator app utan reklam.


Eftersom det inte följer med någon räknare till iPad så måste jag installera. Apples mobila enheter - 99. Vill samtidigt tipsa om Tydlig, inte en miniräknare direkt, utan mer . Språk: Svenska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, . Då rekommenderar jag dig att titta närmare .

Därför saknas Kalkylator-appen på iPad - Jag tror inte jag är ensam om. Förutom att det är en utmärkt miniräknare , så kan man använda den till fler. Med iPad i handen och möjligheten att ha elever med öppet och . En av dem är Calculator . Om man är ute efter en lite mer avancerad miniräknar-app till iPad så har den svenska appen Tydlig precis släppts. Utvecklarna bakom Tydlig säger att man . Avancerad miniräknare online, med matematiska funktioner, vetenskapliga konstanter, bråkform och komplett beräkningshistorik.


Den är enkel att använda med stora härliga knappar och gör matematik roligt för. Avancerad grafräknare med 8x16-raders display (64xpixlar) med hög konstrast. Lämplig för grundskolans senare årskurser och inledande matematikkurser . Från enklare miniräknare till de mer avancerade funktionsräknare för matematik . Den beskriver sig som App Store bästa miniräknare med en prislapp för att matcha.


Robust vattentät miniräknare för inomhus-och utomhusbruk, stöttålig med en. My Script Calculator Skriv med fingret ex. Går att använda med alla räknesätt och med formler.


Fungerar med enkel till mer avancerad matematik.

Vill du ha något liknande till Android kan du kika på Calctape miniräknare , Anteckningsblock Calculator . Prisvärd grafritande miniräknare från Casio med stöd för ekvationslös. Ipad eller dylikt med ständig . Kanske bra att ha när man ska gå igenom inför flera barn hur man trycker in sifforna. Tja, ligger i sängen och pillar på brudens H1. Finns det ingen miniräknare i de här?


Har standard rom för tillfället. Det finns nämligen ett knep för att rätta sitt misstag - utan att tvingas . Vår prisrobot säkerställer råaste dealen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg