torsdag 15 december 2016

Kabelgömma vägg

KABELKANAL SJÄLVHÄFTANDE 10X14MM 5M VIT. Låda för kabelorganisering. Det finns många bra sätt att trolla bort synliga kablar – från det enkla, där de bara hålls på plats, till det ultimata, där de döljs fullständigt i väggen.


När jag fick denna skickad till mig var den inte packeterad överhuvudtaget, post lapparna satt direkt på rännan, inte ens någon bubbelplast. NetOnNet har kabelrännor i olika längder och färger samt andra smarta produkter . Hade säkert funkat bra om inte Dustin packat den så klanigt att den var helt böjd när jag fick den. Två ihoptejpade 1m papprör håller sig inte raka under Postens . Ansluts kabellist hjälper dig att dölja sladdarna i hemmet. Perfekt för skärmar som sätts upp på väggen. Färg: Vit Design och funktion i harmoni.


Kan målas eller täckas med tapet för att matcha dina väggar. Kan kapas till önskad längd. Bra att veta: Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag.


Följ vår enkla guide över hur du bygger in alla kablar i väggen. Sedan kan du njuta av ett rent och snyggt vardagsrum utan dammsamlande . Det absolut snyggaste är såklart att dra kablarna i väggen , då syns de inte alls. Gömmer snyggt undan grenuttag eller andra enhter med sladdar.


EDIT: Ajuste, en sak till, jag ska sätta upp min tv på väggen , hur gör jag för att. Det är inte speciellt snyggt med kablar som hänger och slänger fritt på väggen , eller ligger i en stor hög vid teven. Att ordna och dölja lösa kablar blir så lätt med det här kabelskyddet. Montera klämmorna på en vägg , säkra . Kabelgömma i plast box vit.


Då kan du dra sladdar i väggen eller golvet och få eluttag precis där du behöver dem. Jordade uttag, hela kablar . Dette produktet er utgått og kan ikke bestilles. Legg til i favorittliste. Markslöjd Julia vägglampa för utomhusbruk.


Pulverlackerad aluminium och kupa av glas. Stor (E27) lamphållare för max 40W glödljus eller . Skada i vägg , målning helrep. Märken väggar , kabelgömma klistrad i tak. Mycket effektiv ljudabsorbent för upphängning på vägg bestående av återvunnet material.


Finns i olika varianter, storlekar och med vitt, svart . Snyggast vore givetvis att dra det dolt. Kanske ändå skall renovera väggen innanför? I så fall kunde du ju borra rakt ut genom väggen. Du placerar stativet mot en vägg , stabiliseringsplattan av elastomer ser till så att den står . Allt ingår i settet som ger dig en klättrande vinraka på väggen. Blad i plast och spikar att fästa dem med.


Vill du slippa borra hål men ändå vill få upp din TV på väggen ? Som bonus så stativet också kabelgömma att dölja alla kablar bakom. En sockel döljer skarven mellan vägg och golv. Det viktiga valet här är färgen, den . Jag hade gärna sett en kabelgömma även vid själva basen på foten för oss som behöver dra kablarna över bänken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg