torsdag 17 augusti 2017

Kabelsamlare

Ha ordning på dina sladdar och kablar vid datorn och vid TV:n. Plastspiral som håller ihop sladdarna. Verktyg för montering medföljer. Praktisk kabelsamlare som håller ihop och döljer löst hängande sladdar.


Sladdarna träs snabbt och enkelt in med medföljande verktyg.

Lätt att klippa av till den längd du. Svårt att få julstjärnan att hänga rakt? NetOnNet har kabelsamlare i olika former och färger.


Kabelsamlare organiserar dina kablar på ett snyggt sätt i hemmet. På IKEA har vi genom åren samlat på oss mycket kunskap och erfarenhet kring livet hemma och. Bli först med att recensera!


Denna produkt har utgått och kan ej . DELTACO kabelsorteringskit, kardborrband i olika färger 10-pack Mått: 180x21mm.

Flexibla kabelsamlare för organiserade kabeldragningar. Shoppa KABELSAMLARE 25MM ÖBAR TR till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Beställ idag och få snabb leverans . ELIT Flexx är en flexibel, öppningsbar och omslutande kabelstrumpa som snyggt tar hand om dina lösa sladdar.


Rymmer upp till elkablar och . Köp deltaco cm10s - kabelsamlare av oss. Helawrap kan appliceras snabbt och . Vi har snabba leveranser och ett stort sortiment IT -produkter för företag. Klicka här för att läsa mer! Naetverks-tillbe… Du kan köpa micro connect kabelsamlare hos Proshop. Datorhållare och kabelsamlare.


Bosigns prisbelönta Cable Organiser Hideaway samlar alla laddare och gömmer undan sladdar till diverse elektronisk utrustning såsom mobiltelefoner, iPads, . Organisera din kabelhärva på ett snyggt sätt med kabelhållare och kabelsamlare. Du kan gömma kablarna nästan helt eller organisera så att de hänger snyggt . SLANGEN´s konstruktion tillsammans med det effektiva ZIP-verktyget gör det lätt att lägga i och ta ur kablar. Du undviker irriterande ormbon och får en mer.

Köp online eller ring oss för personlig service! Bunta ihop kablarna så att de skyddas och kommer utom synhåll med det här spiralsladdskabelskyddet Brennenstuhl. Description: 19-panel med kabelsamlare.


Perfekt för att hålla ordning i ett litet större kamerasystem! Lätta att använda och gör det lätt att organisera sina kablar. Matting AB är en av Sveriges största distributörer och tillverkare av ergonomiska datamiljö- och kontors-produkter, arbetsplats- och entrémattor.


D-LINE kabelband multifunktion har en krok och ögla-design med kardborrelåsning. Enkel organisering av dina kablar så att de är lätta att hantera. Om ni någonsin har sett ett nätaggregat från Enermax så har ni kanske observerat den snygga kabelsamlar metoden de har använt på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg