tisdag 16 januari 2018

Billiga engångs matlådor

Snabb leverans till er dörr och fri frakt möjligt! Klarar både varm och kall mat. Formarna är komposterbara. Matlådor framtagna i miljövänligare material. Vi hjälper dig att hitta rätt matlåda plast kökstillbehör Kökstillbehör och göra ett billigt tryggt köp Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel.


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! Praktiska matlådor som tål mikrovågsugn, diskmaskin samt infrysning. Elektronik och vardagsprylar för hemmets alla rum. Våra praktiska matlådor i plast finns i mängder av olika varianter.


Vi kan erbjuda runda, ovala, kvadratiska och rektangulära matlådor i ett flertal färger. Laga lite extra så räcker det till matlådan på jobbet. Ta med dig lunchen i en praktisk, tät lunchlåda.


Vi har ett stort utbud av porslin, bestick, köksredskap, kaffemaskiner, baktillbehör och mycket mer! Dessa matformar i plast har ett djupt fack so. Lägg till i shoppinglistan. Enkel och stabil microform 6ml inklusive tillhörande lock. Den vanligaste formen av matlåda för alla restauranger i Sverige.


Duka till både vardag och fest - handla engångsartiklar samt festdekorationer ur vårt breda sortiment. Fraktfritt vid köp över 10kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg