onsdag 4 februari 2015

Impregneringsspray mocka

En mocka kan vara tillverkat av antingen narvläder eller spaltläder. Miljöanpassad impregneringsspray för släta läder, mocka , nubuck och textil. Innan du sätter igång med impregnering är det viktigt att rengöra mocka för att hållbarheten ska förlängas. Mycket goda vattenavvisande egenskaper som ger ett effektivt skydd mot väta och smuts utan att . Oavsett om man köper ett par Edward Green eller Loake i mocka är en sak.


Läs vilken impregneringsspray som fått Bäst i Test av Textil och Läderlaboratoriet i Stockholm.

Använd impregneringsspray avsedd för rätt sorts sko och spraya. För bästa effekt, låt torka i timmar. Upprepa för extra bra resultat. Mockaborste med mässingborst.


Impregnerar och fräschar upp. Bättrar på skons grundfärg. Du sparar - Återställningsspray för mocka och nubuck. EgenskaperDjupverkande spray som som fräschar upp färgen på alla.

Ger skydd mot regn, snö, smuts och fläckar utan att försämra skons andningsförmåga. För släta läder, mocka , nubuck och textil. Ger ett osynligt skydd mot fukt och smuts.


En känga i nubuck eller mocka med lite luddig yta behandlas med impregneringsspray anpassat för materialet om du vill behålla den ruggade . För impregnering av skinn använd minkolja, pasta och kräm. Skovård till mocka och nubuck. Förbättrar hållbarheten och fräschar upp färgen.


Skyddar mot fukt, smuts och saltränder. För nubuck och mocka rekommenderar vi att använda en mjuk gummiborste, med. Observera dock att mocka är lite känsligare än vanligt läder. Husmorsknep som räddar mocka , gör gula skor vita och räddar dig från.


Mocka och nubuckborste i elegant rosenträ med mässingborst. Högkvalitativ impregneringsspray från. Miljösparande, kraftfull impregnering för skinn, mocka , textil samt Tex och syntet- material. Lucile i sandfärgad mocka är en av våra klassiska chelsea boots.


En stor dos kärlek och ett impregneringsspray. Vattenbaserad impregneringsspray för läder, mocka , nubuck och produkter med Tex-membran. Silikonbaserad impregneringsspray för skor och kängor i läder eller mocka , helt fri från flourkarboner.

Skor: Mocka , Nubuck, Textilsko, Läder, Gore-Tex , Gympaskor mm. Bilen : Bilsätet , Barnbilstolen mm Barn: . Spraya alla sorters Textiler. För dig som ofta använder läder-, mocka - eller skinnskor under hösten.


Denna impregnering är väldigt effektiv och ger skorna ett skydd mot . Vårda din väska med denna miljövänliga impregnering för Mocka , Nubuck, Slät läder och Textil. Se hela utbudet av impegneringsprodukter på vår hemsida! Vi har alltid bra priser på produkter för vård av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg