onsdag 25 november 2015

Smörjfett biltema

Brett användningsområde inom angivna temperaturgränser. I denna kategori hittar du smörjmedel och fetter för olika ändamål. Specialfett för bromscylindrar och batteripoler, litiumfett eller silikonspray.


Syntetiskt smörjfett med mycket låg friktionskoefficient och exceptionell värmestabilitet, avsett för styrlager, hjulnav, vevlager, lager och pedaler. Ger långtidssmörjning åt alla rörliga detaljer.

Speciellt framtagen för motor- och marinindustrin. Står emot saltvatten, vatten och fukt. Litiumfett för höga påfrestningar. Smarta prylar och tillbehör för garaget, bilen och transporten.


Kan man med gott och hållbart resultat använda ett fett från Biltema när man monterar ihop sitt baklänkage? När ska man använda smörjfett och när ska man använda smörjolja. Smörjfett skyddar också bättre än smörjolja mot damm och fukt, och är alltså.

Använd propelleraxelfett, finns på Biltema för en billig penning,. Vilket fett skall man ha till hjullager? Molykote specialsmörjmedel omfattar ett mycket brett program, här presenterar vi en översikt av de vanligaste typerna och smörjmedelsprodukterna.


Köpte ett fett på biltema som jag trodde var lämpligt. Mange bruksområder innenfor angitte temperaturgrenser. Velegnet for kulelager og i våte miljøer. Bara sett det på biltema , och åka mil för en tub. Det är ett utmärkt smörjmedel i detta sammanhang då det är ett silikon fett.


Sett en del på biltema , men vet inte vilket jag ska ta. Jag vet dock inte om smörjfett som ska vara inne mellan kolven och cylindern, borde . Eller Köpa Märkesfett från leverantör. Vad för sorts fett i så fall? Hmm biltema har tydligen PTFE- Fett.


Hemma tar jag vad jag har tillhands, 55 wd4 biltemas. Vill man ha mer sådant fett så är vanligt O-ringsfett det bästa, t. Finns inte på Biltema eller Clas Olsson.

Haynes och köpa silikonfett från Biltema för spänn. Skall åka till Biltema imorgon å titta på en domkraft. Kan nån ge mig ett konkret tips på vart jag kan hitta det?


Tänker då passa på att köpa ev. SWEDOL MARIN CA-Ett extremt vattentåligt fett för t. Själv använder jag biltemas kedjefett på sprejburk. Hörde idag talas om att det skulle finnas teflonfett eller något sånt som inte skitade ner . Fett är ju riktigt jobbigt att greja me speciellt sådant som suttit i ett antal decennier,. Man kan alltså köpa det på biltema istället för dyrt i cykelaffär?


Du kan köpa billig kopparpasta på biltema eller en tub fett. Köpte en original från vw, fett och slangklämma fick man med i paketet. Skulle köppt nån billig biltema skit så kanske den vart tät;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg