tisdag 3 november 2015

Steinfix 60 återförsäljare

För alla typer av obehandlade stengolv. Specialanpassad såpa för sten. Både rengör och skyddar stenen. Notera: Pris är per styck (liter), inte per m2.


Kontakta oss för hämtning eller leverans med post, samt för att beställa produkten per 5-liter dunk. Vi hjälper dig att hitta rätt steinfix Städutrustning och göra ett billigt tryggt köp Vårt köpskydd ger. HITTA DIN NÄRMASTE STEINFIX ÅTERFÖRSÄLJARE , KLICKA HÄR Ett unikt koncept för stengolv. Steinfix fläckborttagning 1L.


Städshopen AB är sedan Januari 20g. Natursåpa steinfix 1l. En miljövänlig natursåpa som är speciellt utformad för regelbundet underhåll av natursten eftersom den bibehåller stenens färg och yta. Finjas sortiment hänvisar vi till en auktoriserad återförsäljare.


Med regelbundet underhåll med steinfix blir ytan något blankare med tiden. Vi är återförsäljare och installerar Kåbe Orginalmatta som är en kombination av . Låt torka mellan varje lager. Hej, Jag har lagt Siena 350× , helplatta ljusgrå på min garageinfart.


Våra mark- och murprodukter samt fabriksbetong säljs via återförsäljare över hela . Om du är osäker kontakta alltid din återförsäljare. Jotun imprægnering sten (62); Bore i fuger mellem fliser ( ); Epoxy på fliser (65).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg