onsdag 13 april 2016

Jordspett elaggregat

Antal jordspett : - För att uppnå en så bra jordning som möjligt skall minst st. Utan jordspett får du ingen ström i staketet och alltså ingen stöt av stängslet. Nutidens aggregat är så kraftiga så att man måste ha mycket god jordning. Passar naturligtvis även andra typer av djur.


Anledningen till att det behövs så många jordspett är att det ska alltid vara svårare för strömmen att gå ut i jordspetten än ut i tråden, oavsett om stängslet är helt . Lägg till i inköpslistan. Elaggregat för elstängsel. Beställ ditt elaggregat. Solcellspanel med jordspett Granngården, W. Och hur många jordspett till hur långt stängsel?


Tror att joule är max tillåtet på ett vanligt elaggregat. I instruktionsboken står det att man ska ansluta ett jordspett , men . Jag och min man är inte riktigt överrens. Kan man använda armeringpinnar som jordspett ? Anläggning - Hur starkt elaggregat ? Teknisk data: – Längd: 1cm . Jordspett skall jorda elaggregat till elstängsel. För effektiv jordning av ditt elstängsel och elaggregat.


Rekommenderad användning: jordspett per joule på cirka meters avstånd. J - 2V - Hz - W. Stängselräckvidd upp till km. Det verkar ju lite meckigt att behöva banka ner meter i. Vi har hästtransporter – både. I stället för att ta tag i jordspettet kan du använda . Om man behöver använda mer än ett jordspett behövs endast den svarta. För djur med tjock päls måste effektivare elaggregat användas, eftersom den tjocka.


Använd minst två varmförzinkade en meter långa Olli- jordspett av stål. En tumregel är att använda meter jordspett för varje joule som aggregatet presterar. För de mest kraftfulla aggregaten innebär det upp till 25 . Metallboxar, jordspett , stängselprovare, stängseltestare, varningsskylt.


Landäng - Vi stängslar Skåne, och lite till. Tillbehör för elstängsel. Börja med jordspett (m mellan varje) och mät sedan om jordningen blir tillräcklig. Tänk på att montera aggregatet mot en stenvägg . Vi rekommenderar att använda ett jordspett per joule som aggregatet är på.


Vet inte om jag är helt ute och cyklar, men blev osäker på hela grejen när jag skulle starta en reservaggregrat som vi ej hade något jordspett till. Har testat två olika elaggregat. Var noga med att använda samma material i alla jordspett.


Viktiga punkter är till exempel att aggregat och jordspett fungerar väl tillsammans, elledaren har tillräcklig ledningsförmåga och att isolatorerna har hög kvalitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg