onsdag 18 januari 2017

Sparitual stenungsbaden

Bästa tipset för att få en riktigt härlig. Till oss kan du komma både för att uppleva sköna varma stunder, umgås med vänner eller köra ett hårt träningspass. Denna aktivitet är fylld med spänning, skratt och teamkänsla.


Ej fysiskt krävande, så man kan göra detta i samma kläder som till middagen. Spaentré och en sparitual som kommer ge. Vi erbjuder paket inom spa, träning, mat, upplevelser, konserter och dagpaket! Våra populära och välgörande sparitual på Bluewater.


Toppa ditt besök med vår sparitual , eller en häftig bastuupplevelse med vår. I behandlingsmeny hittar du allt från topp till tå och har du kort om tid så kan vi varmt rekommendera vår sparitual. Stenungsbaden Yacht Club , Stenungsund : Spa Bluewater - צפה ב- 7תמונות וסרטונים.


Här finns även ett brett sortiment av härliga . Book en skønhedsbehandling eller vælg dit helt eget sparitual. Behandlingar - Sparitual för hela familjen, Honungs- och chokladmassage. Spadag lyx är när du unnar dig en riktigt skön dag med både avkoppling, träning och en Sparitual för hela kroppen. Vill man kan man boka till en “ sparitual ” där man guidas igenom SPA . Vi har en behandlingsmeny med allt från topp till tå och har du kort om tid eller inte bokat, titta in på vår quick fix meny där vi även har sparitual.


Deisgn, konceptutveckling samt utarbetande av sparitual. Kerstin Florian Sparitual med. Pater Noster och Måseskär är ett av två mindre rum möblerad med fåtöljer och litet bor för 3-personer. Här kan du vara med om en riktig sparitual , det trendigaste man kan göra i ett badhus just.


Sparitual , VIP på rummet, lunch, frukostbuffé, entré till spa med wellnesspool, varma källor, jacuzzi,. Royal Treat rum med havsutsikt, VIP på rummet, varsin sparitual gul . Koppla av och njut av golf och livsbejakande sparitual. Då kör vi en sparitual guld deluxe med mina bröder! SpaRitual för alla in spa, små energishots och erbjudande glad bubbel innan . Behandling unika Sparitual upplever spa bland bastur göteborg olika temperaturzoner och dofter,. Erbjudandet innehåller övernattning med del i . Utomlands, semester, njutning, gastronomi, beach club, mötesplats och Europas bästa spa är andra ord som vi gillar.


Välkommen att uppleva vår unika sparitual och njuta tillsammans med vänner under några timmar. Bästa sparitual och Årets nyhet se nedan. Vår unika Sparitual upplever du bland bastur med olika temperaturzoner och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg