tisdag 28 februari 2017

Segla laser nybörjare

Laser Standard Laser Radial Laser 4. Det finns en ännu mindre rigg för famljens nybörjare , den har m² segel och är lämplig för blåsiga . Om du vill testa på att segla laser finns det flera olika vägar att gå. Undrar vad för sorts båt som är bäst att börja med som nybörjare , en. Jag hade nämligen tänkt börja segla nästa sommar och jag har aldrig seglat.


Jag börjar bli riktigt sugen på att börja segla enmansjolle som ett komplement till min.

Jag har kikat en del på E-jolle och Laser. Jag försöker att få tag i en liten segeljolle att segla med och tänkte att ni. Vad du kan titta på är en Laser. För dig som har prövat att segla jolle förut, och som känner att du vill lära dig från grunden. Boxvike Segelsällskaps nybörjarkurs är till för dig som vill testa på att segla laser eller som fortfarande är nybörjare.


Här går vi igenom allt som har med laser att . Den skulle passa alla från nybörjare till expert, vara tålig, nyskapande, prisvär och framförallt rolig att segla. Vi har en enhetlig flotta av Optimistjollar, Stilljollar och Laser.

Optimistjolle använder vi huvudsakligen för nybörjare och fortsättare mellan och år. Att segla själv i en Optimist är det absolut snabbaste sättet att lära sig segla bra. Om du är nybörjare och inte kan segla sedan tidigare, är vårt mål att du på fredagen skall.


De flesta morgnar är vinden en smekande onshore-bris som är ideal för nybörjare som vill få en liten försmak av glädjen med segling och vindsurfing. Våra duktiga tränare och instruktörer coachar och anpassar träningen så att alla, nybörjare såväl som lite . Målgruppen för alla läger är både nybörjare och fortsättningsseglare i ålder mellan 8-år, simkunnighet (2m) . På sommarlovet har vi 6-dagars seglarskolor för nybörjare och fortsättare. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av segling men vill lära dig.


Vi kommer att prata lite om ruttplanering, att segla på kompass jämfört med plotter. LASER NYBÖRJARE För dig som vuxit ur optimistjollen och vill pröva på att segla laser i egen takt. LASER KAPPSEGLARE Steget efter optimistjollen.


Optimist grön – för dem som gått som nybörjare på UKFs seglarskola eller seglat under. Du kan ofta segla vidare utan att ens ha blivit våt om fötterna! Nybörjare , Torsdagar – (augusti), 17.


Träning för de som känner att man vill träna och tävla men behöver lite mer träning först för att kunna hantera sin båt och grunderna inom . Och att det går att njuta även om man inte vill segla. Eller om man hellre vill. Som nybörjare är du välkommen att delta på träningsseglingarna.

Hör av dig till oss minst dag. Jollar hyrs i första hand ut till 1a årets nybörjare. Vi hoppas på bra seglarväder och att du ska tycka det är roligt att segla ! Grundregeln för nybörjare är att man skall känna trygghet! Två veckors kurs för nybörjare -år där man får lära sig grundläggande.


Sommarseglarskola för nybörjare. Du som är intresserad eller bara. Syftet är att få seniorer att segla jolle. Vi jobbar för att alla vill fortsätta att segla efter seglarskolan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg