torsdag 9 februari 2017

Vinkelväxel borrmaskin

Utmärkt borrskruvdragartillbehör som underlättar skruvdragning i besvärliga vinklar och trånga utrymmen. Passar marknadens samtliga borr och skruvdragare. Lämplig för borrmaskiner och skruvdragare. Borrning och skruvdragning i 90º vinkel. För lätt att skruva i en 90° vinkel i trånga utrymmen och- eller på platser som svårtillgängliga.


Kompakt 90° vinkelväxel med fäste för bits och borr med sxkantfäste. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Position: helsyntet 75W-90. Förenklar när det är trångt och svårt att komma till med vanlig borrmaskin. MPM Gearoil TDL, helsyntet 75W-90 . Roterbar i 3grader och.


Vinkelväxel för bits passande borrmaskin eller skruvdragare. MUTTERHYLSA ESSVE 8X42MM FÖR FARMARSKRUV. Med stödhandtag som är ställbart i lägen. För skruvdragare och borrmaskiner.


Stort antal skruvdragare i olika storlekar med varierande prestanda och funktioner. Vinkelhylsa med 90° böj är utformad att fungera med sladdlös. Hur löser ni problemet med att borra grader i ett utrymme där borrmaskinen är för lång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg