onsdag 10 maj 2017

Magnetiska bokstäver aö

Magnetiska siffror och svenskt alfabetet med Å, Ä och Ö ! Fina träbokstäver och siffror i en trälåda med. På en magnetyta kan de fästas och enkelt flyttas när det blir fel, och barnet kan experimentera med bokstäverna obehindrat. Alla alfabetets bokstäver. De magnetiska bokstäverna omfattar versala bokstäver från A till Ö. Barn kan lära sig alfabetet på ett roligt sätt med dessa magnetiska bokstäver som är enkla att . Hela det svenska alfabetet med stora bokstäver inklusive Å, Ä och Ö. Passar perfekt som dekoration på till exempel kylskåpet eller en magnetisk anslagstavla.


Alfabetet i endast stora bokstäver. Tyvärr finns inte Å, Ä och Ö. Magneter kan ha en repande effekt på kylskåp med rostfria ytor. Här hittar du leksaker, som är roligt och lärorikt, magnetiska bokstäver , pussel med bokstäver, klossar och pärlor med. Finfina bokstäver A - Ö och siffror 0-9.


Figurskurna i trä med helt magnetisk baksida. Det är en praktisk låda med 1stora och små bokstäver , tecken och siffror. Bokstäverna är mjuka och magnetiska.


Det medföljer två metallplattor i A4-format att . Genom att leka med bokstäver och bygga ihop namn och ord lär man känna. Två av varje bokstav, A, E, O och U finns det tre av. Röd och blå färg på bokstäverna. Ligger i en låda som är x . Trämagneter små bokstäver, Sweet Patterns - Mudpuppy. Magnetbokstäver, Pastell 51st - Lek med härliga pastellfärgade bokstäver i magnet.


Köp online eller ring oss för personlig service! Lär dig alfabetet med dessa magnetiska bokstäver. Skriv dina ord och låt fantasin sätta gränserna. I detta set finns inte Å,Ä, Ö med. Här får du magnetiska , färgglada bokstäver ! En trälåda med fina bokstäver - öva alfabetet . Trä bokstäver på tråd ( A-Ö ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg