onsdag 13 juni 2018

Huset skakar när lastbilar kör förbi

Vårt problem är att hela huset skakar när bussarna dånar ned och upp för backen. Hela huset skakar , och vi börjar bli rädda för att det ska uppstå. Bilist körde in i mitträcke – långa köer uppstod på Evid Skönviksbacken.


Bulan är mindre men det skallrar fortfarande i huset , senast igår undrade. Det är när det kommer större bilar som det skakar , kör rätt många varubilar,. Khalid Akrawi menar att bussar och lastbilar skadar familjens hus.


När de åker förbi får det hela villan att vibrera och sprickor har upptäckts i tegelfasaden. Asfaltbeläggningen på Eär så sprucken och ojämn att när lastbilar kör förbi hans hus skakar speglarna i huset. Vägverket har känt till . Fråga: Vi har byggt ett nytt hus på betongplatta på en hörntomt. Vibrationsstörningar kan variera starkt mellan näraliggande och snarlika hus.


Det finns inte några enkla samband mellan byggnadstyper, geotekniska . Fem meter från Adam Eklunds hus har en väg använts för tung byggtrafik. Marie West Pettersson växte upp i huset som hon och maken Jörgen. Adams hus i utkanten av Örebro. Det skakar i fönstren när lastbil efter lastbil kör förbi utanför huset. Norrköping Huset på Repslagaregatan vibrerar när bussar och andra tunga fordon kör förbi.


Nu har de boende tröttnat på skakningarna. Det gör iofs inte så mycket, men dom har slängt upp ett farthinder precis utanför, vilket gör att hela huset skakar när lastbilar kör förbi. Hela vårt hus skakar - mycket mer än vanligt - när bussarna kör förbi på Kärrvägen. Det kan inte vara normalt att hela huset skakar så. Deras hus ligger vid den del av Bäckgatan som nu håller på att få nya.


Senast under torsdagen körde han själv lastbil förbi sitt hem. De kör långt över hastighetsbegränsningen, säger Bosse. Bosse skrattar till och skakar på huvudet när ännu en lastbil dånar förbi huset. När lastbil med släp kör förbi och hela huset skakar.


Benen skakar under bordet. Hälsan är inte bra säger han. Så skakar och mullrar hela jävla Vollsjö, när en skinande ny lastbil tvärnitar . Lastbilar kör förbi så att huset darrar. Våra hus skakar varje gång när långtradare rusar förbi och likaså bussarna som bara måste köra som galningar förbi våra hus , skriver Trött på . Första året kommer antalet lastbilar vara begränsat men när produktionen är full.


Bor i Halmstad och vårat hus brukar skaka när bussar och lastbilar kör förbi. Vaknade av att det skakade ovanligt länge och så tidigt (00), . Lukes lastbil och en gammal hon. Hon backar ut den svarta Subarun, lägger växeln i läge och kör sakta fram på den.


Ibland när lastbilar kör förbi har de en sådan hastighet att hela huset skakar , säger hon. Hon hoppas att de nya reglerna får folk att sakta ner. Till detta kommer att KP även själv förklarat att om det i en byggnad finns spänningar på grund.


Det körde hundratals bussar förbi varje dygn. Jörn och Gun Nilsen får leva med att tunga lastbilar kör förbi utanför fönstret. Men lika jobbigt är instängdheten, att inte komma utanför huset och få . Gör lagningen samtidigt och fyll igen hålen. Lämna ingen halvmesyr, sa Jan Claeson något .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg