måndag 24 augusti 2015

Jordspett

Ett jordspett är en elektriskt ledande stav, till exempel av stål, järn eller koppar, som är nedstucken i marken för att kunna leda ström till eller ifrån marken. Jordningmaterial för tågapplikationer. Fackmannamässig potentialutjämning genom korrekt montage av . Det med- te kommer ler spricka elagda men. Jordspett har ett inst ch stål- el.


Det rostfria när jordmån är lämplig fö. Här nedan hittar du mer information om våra produkter för GEM-jordningsförbättring, jordpunkter, jordspett , linor och . Du ska använda ett jordspett per joule och de bör sitta på ett cirka meters avstånd. Ett enkelt jordspett för anslutning i jord vid normala markförhållanden. Med mm banankontakten så . Kopparbelagt stålspett med gänga i båda ändarna.


Anslutningsklämmor till jordspett. Shoppa JORDSPETT till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Stort lager och snabba leveranser. Universalspjut för utomhuslampor. EAN- kod: Vänligen Logga in för att se priser och lagerstatus.


Denna artikel har utgått . Assisi tratt solcell jordspett RGB, vit LED pack. Jämför priser och läs recensioner på Jordbruk. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans. Utan jordspett får du ingen ström i staketet och alltså ingen stöt av stängslet. Nutidens aggregat är så kraftiga så att man måste ha mycket god jordning.


Hansbo SportTillverkad av stål som förzinkats. Spettet är spetsad i ena ändan och har en kraftig kabelanslutning i den andra. Se rekommendation till den aggregatmodell som du har, så du väljer rätt antal jordspett. Förbind jordspetten med matarkabel och anslut sedan ledningen till . Anledningen till att det behövs så många jordspett är att det ska alltid vara svårare för strömmen att gå ut i jordspetten än ut i tråden, oavsett om stängslet är helt . För effektiv jordning av ditt elstängsel och elaggregat. Rekommenderad användning: jordspett per joule på cirka meters avstånd.


Varumärke: AMO BY MICHAUD. Fallmål med justerbar storlek på träffzonerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg