torsdag 27 augusti 2015

Matlådor recept

Trött på torra och tråkiga matlådor ? Gratänger, soppor och grytor är rätterna som tåls kylas och värmas upp. Här är recepten som gör sig bäst i låda. När lunchpengarna tryter eller resan ska bli lång.


I matlådan vill vi ha mat som smakar lika gott dagen efter tillagningen.

Letar du bra recept på mat att ta med i matlåda ? Här har vi samlat våra bästa tips! Perfekt när du vill äta billigt och spara matpengar. Så behöver det absolut inte vara. Det finns till och med rätter som smakar bättre dagen efter.


Ta med en matlåda till jobbet! Här hittar du recept och inspiration för att laga snabba och nyttiga luncher och matlådor.

Dessutom sparar du pengar! Recept som är lämpliga till matlådor. Mat som går bra att värma i mikro. Planera luncherna och gör matlådor - vi lovar att det lönar sig!


Genom att ta med dig matlåda till jobbet slipper du välja mellan. LCHF-rätter som passar fint i matlådan. Här kommer åtta recept på nyttiga matlådor som inte är sallad. Vad sägs om en sötpotatisfrittata, soppa i glasburk eller chipotlelax med avokado? Dags att ta med lunchlåda till jobbet?


Enkel vardagsmat som är lätt att ta med i matlåda och smakar . Vi har recept för matlådor för hela veckan. Sofia Lindström, 2 från Västerås är mästare på att göra matlådor. Varje vecka gör hon storkok och delar med sig av recepten på Instagram . Lite tips på rätter du kan laga och göra matlåda av. Högrevsgryta med syrad grädde och sambal.


Matlåda kan vara så mycket mer än en sliten plastbytta med gårdagens.

Nu är semestertiderna över för de flesta och det är dags att gå tillbaka till rutiner, jobb och matlådor. Det kan vara knepigt med inspiration . You: Betygsätt detta recept ! Tänk så praktiskt att ta med sin egen matlåda till jobbet eller plugget. Det bästa receptet på Tacopaj ( matlåda ) från Spisa.


Fyll form och kanter med smördeg. Picka degen med en gaffel. Sierras meal-prep: Smarta matlådor med fisk, fågel och vegetariskt. I kommande inlägg kommer du få fler tips på recept som du kan variera . Buddha bowls: recept på nyttiga matlådor för hela veckan. Middag äts varje dag och det är svårt att alltid hålla fantasin på topp.


Få inspiration och hjälp bland våra goda recept och härliga middagstips! Låt dig inspireras när fantasin till . Så var det måndag och dags för en ny och härlig vecka! Temat för veckans mat tänkte jag får bli recept som passar i matlådan. Fler än vi som har lite svårt att få till den där smarta rutinen att göra goda .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg