måndag 30 april 2018

Betongimpregnering utomhus

Du kan rengöra dem med en och sedan impregnera dem med impregneringsspray. Var noga med sömmar och kanter. Torka bort överflödig impregnering och borsta . Läder med en uppruggad läderyta som ser ut som mocka kallas för nubuckläder.


Ett annat bra skotillbehör är skokräm och impregnering som skyddar dina skinn- och. SPRINGYARD Applier Plus Brush skoborste för läder och mocka , Multi. Impregneringsspray , Saphir Super invulner, 2kr. Rizzos varmfodrade curlingkänga för herr, Cosimo, i svart mocka. Skon finns i mocka , skinn och lack.


Perfekt till smutsiga Converseskor! Skor i mocka och tyg rengörs karamba. Imprenex Express är en impregneringsspray till bl.


Saltfläckar, som kan motverkas med impregnering , . Bättrar på skons grundfärg. Du sparar - Återställningsspray för mocka och nubuck. EgenskaperDjupverkande spray som som fräschar upp färgen på alla. Ger skydd mot regn, snö, smuts och fläckar utan att försämra skons andningsförmåga.


För släta läder, mocka , nubuck och textil. Ger ett osynligt skydd mot fukt och smuts. En känga i nubuck eller mocka med lite luddig yta behandlas med impregneringsspray anpassat för materialet om du vill behålla den ruggade . För impregnering av skinn använd minkolja, pasta och kräm.


Mocka och Nubuck impregneras bäst med impregneringsspray. Skovård till mocka och nubuck. Förbättrar hållbarheten och fräschar upp färgen.


Skyddar mot fukt, smuts och saltränder. För nubuck och mocka rekommenderar vi att använda en mjuk gummiborste, med. Observera dock att mocka är lite känsligare än vanligt läder.


Använd impregneringsspray , låt torka i minuter och upprepa för extra bra resultat. Husmorsknep som räddar mocka , gör gula skor vita och räddar dig från. Högkvalitativ impregneringsspray från. Miljösparande, kraftfull impregnering för skinn, mocka , textil samt Tex och syntet- material. Lucile i sandfärgad mocka är en av våra klassiska chelsea boots.


En stor dos kärlek och ett impregneringsspray. Vattenbaserad impregneringsspray för läder, mocka , nubuck och produkter med Tex-membran. Silikonbaserad impregneringsspray för skor och kängor i läder eller mocka , helt fri från flourkarboner.


Spraya alla sorters Textiler. Skor: Mocka , Nubuck, Textilsko, Läder, Gore-Tex , Gympaskor mm. Bilen : Bilsätet , Barnbilstolen mm Barn: . För dig som ofta använder läder-, mocka - eller skinnskor under hösten. Denna impregnering är väldigt effektiv och ger skorna ett skydd mot . Vårda din väska med denna miljövänliga impregnering för Mocka , Nubuck, Slät läder och Textil.


Se hela utbudet av impegneringsprodukter på vår hemsida! Vi har alltid bra priser på produkter för vård av .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg