torsdag 19 april 2018

Vinkelväxel till skruvdragare

Utmärkt borrskruvdragartillbehör som underlättar skruvdragning i besvärliga vinklar och trånga utrymmen. Passar marknadens samtliga borr och skruvdragare. Ansökan: Passar till batteridrivna och handhållna skruvdragare. Passar perfekt till att borra och skruva i svåråtkomliga ställen, t. Huvudsakliga användningsområden.


För att borra och skruva runt hörn.

Festool- skruvdragare med . Lämplig för borrmaskiner och skruvdragare. Borrning och skruvdragning i 90º vinkel. Kompakt 90° vinkelväxel med fäste för bits och borr med sxkantfäste. Hylsadapter till skruvdragare 3-del.


Till önskelistan Spara i . Såg att det fanns en vinkelväxel till metabo:s skruvdragare (borrmaskiner) som man drar fast på samma ställe som man annars kan dra fast . Position: helsyntet 75W-90. MPM Gearoil TDL, helsyntet 75W-90 .

Med stödhandtag som är ställbart i lägen. Vinkelväxel för bits passande borrmaskin eller skruvdragare. Bits för slagskruvdragaren! Torsionset som du använder till din skruvdragare. Innehåller stycken bits och levereras.


Vinkelhylsa med 90° böj är utformad att fungera med sladdlös borr och skruvdragare , med 8-mm borrchuck. Den möjliggör arbete i svåråtkomliga områden, . Utmärkt att använda det är trångt och svårt att komma åt med en en vanlig skruvdragare. Roterbar 3grader för bästa åtkomlighet. För skruvdragare eller bitsmejslar.


Här hittar du skruvdragare och borrmaskiner för alla dina behov. Verktyget med fem olika funktioner: borrmaskin, kraftfull skruvdragare ,. Benämning AU-FFP VINKELVÄXEL. Den klassiska T-modellen med optimal tyngdpunkt ger perfekt kraftupptagning samtidigt som den borstfria EC-TEC-motortekniken ger högsta . För lätt att skruva i en 90° vinkel i trånga utrymmen och- eller på platser som svårtillgängliga. Som synes är båda dreven i vinkelväxeln rena och fina, fast det beror inte på att de är rengjorda, utan på centrifugalkraften.


V Lithium batteri, snabbfäste, multiverktyg. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.

Den håller för att skruva men ger upp om du använder skruvdragare. Fast vinkelväxeln jag skaffade var rätt dyr, och har än så länge trots att . FETT FÖR VINKELVÄXEL 100GR. Kategorier:Uncategorized. Perfekt teknik från borrmaskinens uppfinnare - I FEIN-borrmaskiner finns erfarenhet och kvalitet från mer än 1års utveckling – för perfekta borresultat inom . Pneumatisk Vinkelborrmaskin mm.


En vinklad reversibel maskin för arbeten i begränsade utrymmen. Stabil lagring och kraftfull vinkelväxel. Med sin smidiga konstruktion och sin vinkelväxel med 90° vinkel och . Fungerar vid enklare kontroll, batteriernas . SUPRAFLEX växellåda är en innovativ kombination av en planet- och en vinkelväxel. Detta leder till speciella fördelar sohöga vridmoment vid låga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg